Webinaari: “Voiko etäilystä tehdä ihanaa”, vieraana Katri Saarikivi

Aivotutkija Katri Saarikiveä kollegoineen kiinnostaa, miksi etätyö tuntuu raskaalta. Etäily on yhteydessä suurempaan vaihtuvuuteen, luovuuden vähenemiseen, johtamisen ongelmiin ja uupumukseen. Voisiko tämän kaiken muuttaa ja tehdä etäilystä ihanaa? Voisiko myyntiä lisätä aivot synkkaamalla? Onko ainoa ratkaisu näihin ongelmiin pakottaa työntekijät takaisin toimistolle? Voisiko tämän kaiken muuttaa ja tehdä etäilystä ihanaa? Miten luottamukseen ja kasvokkain tapahtuvaan asiakasvuorovaikutukseen perustuva Wörks ratkaisi ongelman, kun pandemia lopetti yhdessä tekemisen kuin veitsellä leikaten?

Tässä 25.10.2023 nauhotetussa webinaarissa sukelletaan Katri Saarikiven alustuksessa empatian ja vuorovaikutuksen aivomekanismeihin sekä siihen, millä tavoin nämä toimivat tietokonevälitteisesti. Wörksin perustajan Mikko Airaksen kanssa keskustellaan siitä, miksi vuorovaikutuksesta kannattaa työelämässä kiinnostua, ja minkälaisia mahdollisuuksia meillä voisi nyt ja tulevaisuudessa olla verkkovuorovaikutuksen parantamiseen. “Mitäs huomenna tehdään?” -webinaari työn huomisesta.

Sarja keskusteluja työelämän huomisesta, siitä miksi kaikki muuttuu, ennustamisen mahdottomuudesta, teknologian herroista ja orjista, epätäydellisen täydellisistä ihmisistä, oikein ja väärin tekemistä, vuorovaikutuksesta ja luottamuksesta. Vaikuttavista asioista.

Webinaarin toteuttaa Wörks, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelutoimisto. Wörks toi leanin mainosmaailmaan ja on alati utelias työn muotoilija. 

Ilmoittaudu tuleviin webinaareihimme!