Wörksin Pia af Hällström ainoana suomalaisena arvostetun The One Show’n tuomaristoon

Pia Af Hällströn

Wörksin Pia af Hällström on saanut uuden kansainvälisen tason tunnustuksen, kun hänet on valittu ainoana suomalaisena The One Shown tuomaristoon. Asiasta kertoi ensimmäisenä Markkinointiuutiset.

Innoissamme asiasta päätimme heittää Pialle tiukan haasteen: Pialle esitettiin kolme kysymystä johon hänellä olis vain kolme minuuttia aikaa vastata.

Alla hieman lisää One Showsta ja Piasta niille, joille yksi Wörksin perustajapartnereista ei ole vielä tuttu. Sen jälkeen pääsemme revolverikysymysten pariin. 😊

Mistä tässä on kyse?

Wörksin partneri ja luova suunnittelija Pia af Hällström on saanut tunnustusta kansainvälisellä tasolla. Pia on kutsuttu The One Show‘n tuomaristoon, ainoana suomalaisena jäsenenä.

Pia af Hällström on palkittu suunnittelija, jolla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin ja mainonnan alalla. The One Show on yksi maailman arvostetuimpia markkinointialan kilpailuja. Tänä vuonna tuomaristossa on lähes 300 alan ammattilaista eri puolilta maailmaa. Pia tuomaroi kilpailun Creative Effectiveness -kategoriassa.


Cannesissakin palkittu Wörks on edelläkävijä lean-toimintatapojen ja ketterien metodien hyödyntämisessä markkinoinnissa ja brändien suunnittelussa. Toimiston asiakkaisiin kuuluvat muun muassa HSL, K-ryhmä, Bauhaus, SRV, ABB sekä Aalto Executive Education. Wörksin innovatiivinen lähestymistapa markkinointiin ja toimintatapojen kehittämiseen on herättänyt huomiota myös kansainvälisesti.


Pia af Hällström kommentoi valintaansa tuomariksi: “Olen ylpeä ja innostunut mahdollisuudesta edustaa Wörksiä The One Show’n tuomaristossa. On ihan tosi hienoa, että Wörksin kaltaisella indie-toimijalla on paikka kaikkien kansainvälisten ketjutoimijoiden joukossa.”


Pialla on kansainvälistä tuomarointikokemusta esimerkiksi Eurobestin tuomarointipostista kahtena eri vuonna sekä tuomaroinneista ADC*LT ja BalticBest-festivaaleilla. Suomessa Pia on toiminut esimerkiksi Grand Onen päätuomarina.

Kolme kysymystä, kolme minuuttia aikaa vastata

Esitimme kolme kiperää ja erittäin nopeaa kysymystä Pialle….

Pia, sinulla on kolme minuuttia aikaa vastata seuraaviin kolmeen kysymykseen. Anna palaa!

1. Mitä Suomalaisten tulisi tietää kansainvälisesti arvostetusta The One Showsta?

Oho, ei mitään pieniä kysymyksiä! 😊 …Apua. Nykiläinen perusta 60-luvulta… Yksi selkeästi arvostetuimmista kisoista koko maailmassa.. apua, kato netistä lisää (editoija huomauttaa: https://oneshow.org/).

2. Tuomaroit “luova vaikuttavuus” -kategoriassa. Mikä on mielestäsi tärkeintä luovuudessa ja innovaatiossa mainonnan ja brändäyksen alalla, ja miten tämä näkyy Wörksin työskentelytavassa?

Oman olemassaolon oikeutuksen löytäminen ja sitä kautta oman äänen kirkastaminen.

Wörksissä me uskomme, että tämä löytyy asiakasyrityksemme ytimestä itsestään ja meidän tehtävämme on kätilöidä se esiin. Ulkoa tuotuna tämä kaikki olisi vain kaivoon kannettua vettä.

3. Mitä neuvoja antaisit nuorille ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä mainonnan ja brändäyksen alalla?

Älä anna periksi!

Mitä One Shown kulisseissa tapahtuu…. Siitä sitten myöhemmin lisää. 🤗

Ps. Muistathan rekisteröityä uutiskirjeen tilaajaksi, jotta saat viimeiset uutiset ja webinaarikutsut suoraan sähköpostiisi. Voit tehdä sen suoraan etusivumme alareunassa.