N2 Creativen toimitusjohtaja Jarno Varis siirtyy Wörksiin

Tiistaina 03.05.

N2 Creativen toimitusjohtajana viimeiset neljä vuotta toiminut Jarno Varis siirtyy markkinoinnin suunnittelutoimisto Wörksiin osakkaaksi.

Varis on ennen toimitusjohtajan tehtäviä toiminut niin AD:na, luovana johtajana, strategiajohtajana kuin operatiivisena johtajana. Talvella käydyt keskustelut etenivät nopeasti yhteisen arvopohjan siivittämänä. Varis aloittaa tehtävässään 1.8.2022.

Jarnon vaikuttava tittelihistoria kertoo hänen osaamisensa laajuudesta:
AD, CD, ECD, CCO, COO, CEO

Strategisena ja luovana markkinoinnin osaajana tunnettu Jarno Varis on vuodesta 1997 alkaen ollut auttamassa laajasti niin suomalaisia kuin kansainvälisiä yrityksiä kasvamaan ja kehittämään brändejään. Hän on toiminut aikaisemmin mm. strategiajohtajana ja Mirumin luovana johtajana sekä innovaatioliiketoiminnan vetäjänä.

“Saamme Jarnosta joukkoomme erinomaisen ihmisen edistämään Wörksin ydinajatusta: maksimoimaan silmien tuike yhdessä, tehden kunnianhimoista, strategista ja luovaa suunnittelua tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Ja aina inhimillisesti ja ketterästi”, kertoo Wörksin toimitusjohtaja Jussi Piri.

Keskustelut yhteisestä tulevaisuudesta käytiin viime talven aikana

“Minulla on aina ollut erittäin hyvä mielikuva Wörksistä”, sanoo Jarno Varis. “Heti yhteisten keskusteluiden alusta lähtien hyvä mielikuva vain parani entisestään. ”Pehmeät arvot, kovat tulokset” -ajattelu puhutteli minua vahvasti. Toimisto, joka uskaltaa nostaa ihmiset ja inhimillisyyden kaiken keskiöön, edustaa juuri sitä arvomaailmaa, johon itse uskon ja, jolla kovimmat tulokset tulevaisuudessa tehdään. Oli siis selvää, että tällaista toimistoa haluan olla rakentamassa ja viemässä eteenpäin. Olen äärimmäisen onnellinen ja innostunut siitä, että saan liittyä Wörksin joukkoihin kesän jälkeen”, toteaa Jarno Varis

“Keskustelut yhteisestä tulevaisuudesta Jarnon kanssa etenivät talven yli nopeasti ja tuntuu että ymmärsimme toisiamme erinomaisesti heti ensimetreiltä. En voisi olla innostuneempi saada kollegakseni meidän wörksiläisten joukkoon ja asiakkaidemme avuksi Jarnon kaltaista ihmistä ja osaajaa”, Jussi Piri jatkaa.

Nyt Jarno pääsee pitämään kauan unelmoimansa pitkän kesäloman. Wörksillä hän aloittaa täydellä energialla 1.8.2022.

Mutta kuka on Mikki -naamion takana?
Lisää uusista osaajista hetken kuluttua

Kasvaneen asiakaskiinnostuksen ja jatkuvan kehittymisen periaatteidensa mukaan Wörks jatkaa panostuksenia senioritasoiseen huippuosaamiseen.

Vappuna tiisattu henkilö panda-naamion takaa on nyt paljastettu: Jarno Varishan se siinä kanssamme ensimmäistä kertaa juhli.

Lisää kovan tason osaajia on kuitenkin jo aloittamassa ja lisää etsitään koko ajan. Jos siis tunnet vaikkapa erinomaisia designereita, sisältömarkkinoinnin asiantuntijoita tai markkinointia ymmärtäviä palvelumuotoilijoita, niin otahan yhteyttä. 😊

Seuraavaan kertaan! Vi ses! Ja kevättä rinnassa!