Haku on auki! Ilmoita yrityksesi mukaan luomaan tulevaisuuden strategioita

Maanantai 3.5.2021

Suunnittelutoimisto Wörks aloittaa mittavan tutkimus- ja kehityshankkeen, jonka tavoitteena on luoda uusi, skaalattava palvelukokonaisuus suuryritysten kestävän kehityksen strategioiden suunnittelu- ja jalkautusprosessien mullistamiseksi. Merkittävä investointi luo Suomeen uutta huippuluokan osaamista, jota voidaan tulevaisuudessa viedä myös maailmalle.

”Vilpitön tavoitteemme on edistää kestävää kehitystä auttamalla yrityksiä ja organisaatioita luomaan kunnianhimoisempia ja vaikuttavampia strategioita, jotka myös implementoidaan onnistuneemmin. Tänä päivänä jopa puolet strategiaprosesseista epäonnistuu, ja haluamme osaltamme tehdä tähän muutoksen”, kertoo Wörksin toimitusjohtaja Jussi Piri.

Nyt tutkimushanke on vaiheessa, jossa Suomesta ja Keski-Euroopasta etsitään tutkimuskohteiksi asiakasyrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita prosessiensa kunnianhimoisesta kehittämisestä ja kestävän kilpailukyvyn saavuttamisesta. 

Tutkimushankkeeseen otetaan mukaan vain rajallinen määrä suomalaisia yrityksiä. Hankkeesta kiinnostuneita yrityksiä ja organisaatioita pyydetään olemaan yhteydessä Wörksiin.

”Haemme tutkimushankkeeseen mukaan yrityksiä, jotka ovat aidosti valmiita miettimään, mitä on kestävä liiketoiminta 2030-luvulla. Haluamme mukaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka ovat valmiita radikaaliin ajatteluun ja miettimään, millä konkreettisilla teoilla tänä päivänä asetetut vastuullisuustavoitteet saavutetaan”, haastaa Jussi Piri.

Wörksin lisäksi hanketta on rahoittamassa Business Finland. Kaksivuotinen tutkimushanke on osa Helsingin ja Jyväskylän yliopistojen koordinoimaa yhteistutkimushanke CREDUa (”Creating novel technologies of scalable and empowering learning”), joka koostuu yliopistotasoisesta tutkimuksesta ja yhteisestä palveluliiketoiminnan kehityksestä valikoitujen edelläkävijäyritysten kanssa.

Lue koko tiedote: Mynewsdesk

Lisätietoa ja ilmoittautuminen